logo
phone logo

specialister på hållbara energilösningar

KONTAKTA OSS

30 ÅRS ERFARENHET I BRANSCHEN

Förnybar energi i Värmland

Värmepumpcenter har varit en del av ENWELL-gruppen sedan 2016. Enwell är ett av Sveriges största företag inom hållbara energilösningar och är ett helägt dotterbolag till Vattenfall. Vi är en del av Vattenfalls strategi att möjliggöra ett fossilfritt liv inom en generation. Namnbytet utgör en del i att tydliggöra vårt erbjudande som trygg och komplett serviceleverantör av klimatsmarta energilösningar för hushåll och kommersiella fastigheter. Vi finns kvar i samma lokaler och vår kunniga personal fortsätter att erbjuda samma höga servicegrad och kvalitet på våra tjänster som du är van vid!

VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

KONTAKTA OSS

Vi erbjuder flera olika energilösningar för villor, fritidshus och fastigheter. Bland produkterna finns bergvärmepumpar och andra värmepumpslösningar, som luftvärmepumpar och frånluftsvärme. Dessutom erbjuder vi solceller för hustak och laddboxar till elbilar.

KONTAKTA OSS

ENWELL'S Broschyrer

Den genomsnittlige svensken har ett koldioxidutsläpp på över fem och ett halvt ton per år. Låter det tungt? Ett återkommande tips är att låta skrivaren vila och istället läsa på datorn eller läsplattan. Kolla in våra broschyrer för repektive tjänst här:

LÄS MER

Bli vår nästa kollega!

Vi på ENWELL är stolta över att vara en ledande installatör och serviceleverantör inom förnyelsebara energilösningar till villa- och fastighetsägare i Sverige. Vi samarbetar med Vattenfall i våra rekryteringar och ser fram emot din ansökan!

SÖK JOBB HOS OSS

Höjdens Värmepumpcenter byter till samma namn som vårt moderbolag Enwell

ENWELL VÄRMLAND
RING OSS GÄRNA PÅ 010-122 12 00

Ett tryggare köp

En värmepump är en stor investering. Därför är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg genom hela processen. Och det kan du göra. Det finns många anledningar att installera bergvärme, men den vanligaste brukar vara att det ger en lägre uppvärmningskostnad än andra uppvärmningsmetoder. Att det är miljövänligt och att det ökar värdet på ditt hus är något du får på köpet. 

 

Solens strålar laddar hela tiden upp berget och marken under oss med ny värme. Det betyder att värme från berget är helt kostnadsfri och fullt förnybar. Det innebär också att värdet på ditt hus ökar även för framtida ägare. Värmen tar helt enkelt inte slut. De bergvärmepumpar som vi installerar klarar dessutom hela husets behov av värme och varmvatten. Året om.

IVT Värmepumpar - Effektivt och prisvänligt
Värmepumpar från IVT finns installerade och ger värme i såväl villor som i kommersiella fastigheter och bostadsrätts­föreningar. Som IVT Center är ENWELL Värmepumpcenter ditt lokala kunskapscenter för värmepumpar, energi och miljö. Vi är utbildade och certifierade av IVT enligt mycket höga krav. Välkommen att besöka oss i Karlstad, Torsby, Säffle och Örebro!


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

varmland värmland startsida
Vad behöver du hjälp med?


Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.Built on Exego Publisher