KONTAKTA OSS
ToppBanner ras_haori_in_situ_pic_fabric_graybeige_new/>

 luftvärmepumpar från Toshiba

BOKA ETT GRATIS HEMBESÖK

luft luftvärmepumpar Karlstad

Få ett behagligt inomhusklimat och lägre uppvärmningskostnader med en ny luftvärmepump. För hus med vedpanna eller direktverkande el och som saknar vattenburet system är luft/luftvärmepumpen ett utmärkt val för att minska kostnaderna för uppvärmning. Våra effektiva luftvärmepumpar skapar värme inomhus genom att återanvända den värme som finns i utomhusluften. En stor fördel med luft/luftvärmepump är att den vid behov kan användas för att kyla inomhusluften. Med en enkel installation får du alltså både värmepump och AC i ett! En luft/luftvärmepump har en förhållandevis låg investeringskostnad, ger miljövänlig värme och går snabbt att installera.

Kontaktformulär

Toshibas Luftvärmepumpar

Daiseikai 9.5 A+++
Premiumvärmepump, för dig som vill ha en mycket hög energibesparing. En av de energisnålaste på marknaden, med många smarta funktioner & med avancerad luftrening.

Läs mer i broschyren


HAORI A+++
Nu har du möjlighet att designa din egen luftvärmepump. Med sex olika textilfronter att välja på smälter HAORI väl in i de flesta miljöer och erbjuder många smarta funktioner.

Läs mer i broschyren


Shorai Edge A+++

För dig som eftersträvar en värmepump med en design som sticker ut och som ger dig en hög energibesparing även vid låg utomhus temperatur. Med andra ord en premiumvärmepump.

Läs mer i broschyren


Seiya A++
SEIYA Nordic är luftvärmepumpen som erbjuder en tyst och kostnadseffektiv lösning med rejäl energibesparing samt perfekt temperatur med behaglig värme och kyla varhelst du behöver det.

Läs mer i broschyren


Golvmodell A++
Kompakt värmepump för montage på väggen nära golvet. Passar in under ett fönster. Ger behaglig golvvärme. Med många smarta funktioner.

Läs mer i broschyren

 

 RING OSS GÄRNA PÅ 010-122 12 00

Luft/luftvärmepumpen – ett energieffektivt komplement
Luft/luftvärmepump fungerar som ett komplement till exempelvis braskamin eller annan uppvärmning. Värmepumpar av modellen luft/luft genererar inget varmvatten, de passar alltså bäst för hus som har eller planerar för en annan lösning för varmvatten. Luftvärmepumpar fungerar genom att på ett energieffektivt sätt utvinna värme ur utomhusluft och därefter överföra den till inomhusluften. Luften utomhus värms upp av solenergi, det innebär att energin som återanvänds är ständigt förnybar och miljövänlig. Effekten hos en luftvärmepump påverkas av temperaturen ute, ju kallare utomhusluften är ju svårare är det att utvinna värme ur den. Fungerar det på vintern då? Ja, eftersom det finns lagrad solenergi även i riktigt kall luft! Toshiba har luftvärmepumpar som kan utvinna värme ur luften ända ner till -30 grader. Jämfört med inköp och installering av andra system för uppvärmning och aircondition är kostnaderna för luft/luftvärmepump ett mycket konkurrenskraftigt alternativ.

"Luftvärmepump från Toshiba ger sänkta uppvärmningskostnader"

TOSHIBA

Installation av luft luftvärmepump
En luft/luftvärmepumpen har två huvudkomponenter; en del som sitter utanpå fasaden och utvinner värme ur utomhusluften. Den andra delen sitter inomhus och överför den återvunna värmen till inomhusluften. Var de placeras påverkar effekten, för att minimera spill bör delarna placeras nära varandra. Kontakta oss gärna redan i ett tidigt skede för råd som ger en optimal lösning. Installationen av en luft/luftvärmepump och går ofta på en dag. Sett till den stora effekten på inomhusklimatet är installationen enkel och utan större ingrepp på fastigheten.

Luft luftvärmepumpar från Toshiba - för nordiskt klimat
För att möta olika behov av uppvärmning har Toshiba tagit fram ett brett urval av pålitliga och energieffektiva luftvärmepumpar. Samtliga är anpassade för att klara av svensk vinter år efter år. Vi har en pump som passar dina förutsättningar, oavsett om det är ett stort hus, ett fritidsboende eller ett garage som behöver värme och kyla. Våra modeller kommer i två varianter, en för mindre hus och en för större. I riktigt stora byggnader behövs det mer än en luftvärmepump.

Rådgivning och installation i Karlstad
Enwell i Karlstad är stolta återförsäljare av värmepumpar från Toshiba. Kontakta oss för rådgivning så får du hjälp att välja den pump och placering som passar bäst för just dina förutsättningar. Våra installatörer är certifierade och erfarna, vi har också ansvarsförsäkring som täcker allt som är kopplat till installationen. Enwell har ett 20-tal kontor i mellersta och södra delen av Sverige. Välkommen att kontakta oss!


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

varmland värmland toshiba
Vad behöver du hjälp med?


Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.