KONTAKTA OSS
ToppBanner banner_kyla/>

 luftkonditionering (ac) i värmland

BOKA ETT GRATIS HEMBESÖK

Kyla och luftkonditionering i Värmland

Idag är det självklart att ha AC i sin bil och välja rum med luftkonditionering på solsemestern. Allt fler upptäcker fördelarna med att även ha AC i hemmet. När värmeböljan drar in är det skönt att kunna styra inomhusklimatet med några knapptryck i stället för att sova dåligt i för varma sovrum. De kylaggregat vi jobbar med har flera funktioner och förutom att sänka inomhustemperaturen kan de även avfukta och filtrera luften.

Kontaktformulär

Bra förutsättning för AC-installation

När du väl beslutat dig för att installera luftkonditionering är det några saker som förenklar installationen. Se till att ytan där ACn ska installeras är fri från hinder och färdig för installation. Utomhusdelen behöver monteras minst 40 cm och max 150 från marken. Det behövs ett jordat uttag i anslutning till antingen utomhusdelen eller inomhusdelen. Saknas ett jordat uttag nära så går det bra att ta en förlängningskabel. Det är då du som kund som behöver se till att det finns en kabel som är tillräckligt lång.

RING OSS!

AC avlägsnar värme

Luftkonditionering är en process där temperaturen inomhus sänks enligt samma princip som i kylskåp. Tekniken går ut på att avlägsna värme från luften och för det används den princip som bygger på att en vätska som går från ett högt tryck till ett lägre kommer att absorbera värme från den omgivande luften. Alla luftvärmepumpar kan fungera som AC om man kör dem i omvänt läge. Det finns maskiner på AC-marknaden som har en värmepumpsfunktion men i vårt kalla klimat är det sällan lämpligt som ensam uppvärmning.

Installation av luftkonditionering – till rätt pris

Varje hushåll och affärslokal har sina unika förutsättningar och för att kunna erbjuda den bäst anpassade lösningen behövs en behovsanalys. Genom att välja rätt kylanläggning får du en kostnadseffektiv lösning. Hör av dig för kostnadsfri rådgivning!

"Luftkonditionering fungerar oftast enligt samma princip som ett kylskåp och en värmepump."

ENWELL VÄRMLAND
RING OSS GÄRNA PÅ 010-122 12 00

AC för företag

Med luftkonditionerade lokaler trivs kunder och medarbetare bättre. Vi installerar AC för restauranger, butiker, kontorslandskap mm.

AC för privatmarknaden

Luftkonditionering blir alltmer populärt i svenska hem. Förkom de där tillfällena då det är för varmt, skaffa AC du med!

RING OSS GÄRNA PÅ 010-122 12 00


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

varmland värmland kyla
Firstname
Phone
Namn *
E-post *
Telefonnummer *
Gatuadress inkl. gatunummer
Postnummer *
Postort
Typ av produkt
Vad behöver du hjälp med?
Meddelande

Samtycke *
Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.