KONTAKTA OSS
ToppBanner banner_service_4/>

service av hållbara energilösningar I VÄRMLAND

KONTAKTA OSS IDAG!

Service samt byte av gammal värmepump i värmland

Luftvärmepump, luftvattenvärmepump, bergvärmepump, frånluftsvärmepump eller kanske någon annan typ av värmepump, – samtliga behöver genomgå regelbunden service och till slut bytas ut. Inköpet av en värmepump är en investering för dig och kan tjäna dig i många energioptimerade år om värmepumpen underhålls på rätt sätt. Om du genomför service vartannat år är din värmepump väl omhändertagen vilket gör att den kan arbeta energisnålt och ge dig en ultimat värmekälla i många år.

Bergvärmepump och luftvärmepump - samma servicebehov
Oavsett om du äger en luftvärmepump, frånluftsvärmepump, vattenluftvärmepump eller bergvärmepump behöver de alla samma service. Detta för att samtliga typer arbetar hårt varje dag och förslitningarna är likvärdiga. Vidare har olika tillverkare olika krav för sina värmepumpar men vår generella rekommendation är att din värmepump får en service vartannat år alternativt var 18:e till 36:e månad.

Optimera din värmepumps förbränning ytterligare
Du kan maximera din värmepumps funktion genom att rengöra filtret varje månad. I och med att service genomförs vartannat år behöver du rengöra din värmepumps filter mellan var service. Extra noga är det för alla djurägare då päls gärna täpper till filtret och därmed försämrar luftflödet genom värmepumpen

Kontaktformulär

 

Kan du tjäna på en nyinstallation av värmepump?

Vid vissa tillfällen kan du tjäna på ett nyköp av värmepump. Med den utveckling som sker inom värmepumpsteknik har vi kommit långt fram jämfört med bara för några år sedan. Ett bra exempel är ett förbättrat köldmedium vi idag använder oss av. Nya enheter förbränner på ett effektivare sätt vilket i sin tur ger mindre kostnader för dig tillika miljön.

RING OSS!

Då byte av din värmepump är bäst
Precis alla situationer är individuella och unika. När just du tjänar som mest på att köpa ny värmepump är svårt att skriva rakt av. Ofta kan du uppleva några försämringar hos din värmepump. Vanligt problem hos gamla värmepumpar är bristande funktion hos kompressorn. Eftersom denna del agerar likt hjärtat hos värmepumpar behöver den fungera felfritt för att enheten fortfarande ska vara energisnål och effektiv. Byte av värmepump sker då en värmepumps kompressor är sönder på grund av att delen är både dyr och svår att byta ut. Att lokalisera problemet med din värmepump kan vara svårt men bara hör av dig till våra rådgivare så får du hjälp med det.

Om du byter ut din gamla värmepump mot en ny har du flera positiva aspekter. Bland andra:

  • Mer effektiv.
  • Miljövänligare.
  • Energisnålare.
  • Chans till en inverterstyrd kompressor.
  • Spara dina pengar i det långa loppet.

"Få flertalet fördelar i och med utbytet av en äldre enhet"

ENWELL VÄRMLAND
RING OSS GÄRNA PÅ 010-122 12 00

Livstiden för diverse värmepumpar

Om du investerar i en luftvärmepump, frånluftsvärmepump, vattenvärmepump eller liknande kan du räkna med 10 – 20 års livstid. För bergvärmepumpar är livslängden längre, mellan 20 – 25 år. Sedan beror livslängden också på tillverkare liksom garanti.

Rengöring och kontroll

Vi rengör din värmepump med speciell utrustning utformad för just värmepumpar. Vid servicebesöket undersöker vi även efter eventuella gasläckor. Läckor är ovanligt men också oerhört farligt med tanke på att gasen varken luktar eller syns. 

regelbunden service

Argumenten för att genomföra regelbunden service på din värmepump är flera. Inte nog med att vi förlänger livslängden genom grundlig tvätt samt besiktning. Vi kan dessutom upptäcka brister i tidigt skede vilket besparar dig ett mer kostsamt problem.

.

 


Kontakta oss för rådgivning eller tidsbokning

Vi hjälper dig gärna med din värmepump, oavsett vilken typ av värmepump du äger. Få svar på frågor/priser, teckna serviceavtal eller få hjälp med andra funderingar kring din nya som gamla värmepump. Välkommen att kontakta oss redan idag!

varmland värmland service
Firstname
Phone
Namn *
E-post
Telefonnummer *
Gatuadress inkl. gatunummer
Postnummer *
Postort
Typ av produkt
Vad behöver du hjälp med?
Meddelande

Samtycke *
Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.