logo
phone logo

Vi är specialister på värmepumpar

KONTAKTA OSS

Värmepumpar med helhetslösningar i Värmland

Vi säljer och installerar alla olika typer av värmepumpar i Värmland, från Årjäng & Torsby i väst till Kristinehamn & Åmål i öst. Välj vilken installation som passar dina behov bäst!

Kontaktformulär

Luftvärmepumpar

En luft/luftvärmepump är ett kostnadseffektivt sätt att minska dina uppvärmningskostnader, om du inte har ett vattenburet värmesystem. Kräver varken borrning eller grävning.

Läs mer

Luft/vattenvärmepumpar

Har du redan vattenburen värme kan det vara ett bra alternativ att installera en luft/vattenvärmepump. Kräver varken borrning eller grävning.

Läs mer

Frånluftsvärmepumpar

En frånluftsvärmepump kopplas till husets ventilationssystem och tar vara på den varma luft som annars skulle ha ventilerats ut. Kräver varken borrning eller grävning.

Läs mer

Bergvärmepumpar

I berget under oss finns solenergi lagrad och det är den energin som bergvärmepumpen utnyttjar för att ge skön värme i ditt hus.

Läs mer

Jordvärmepumpar

Jordvärme kan vara ett bra val om det inte finns berg som lämpar sig för bergvärme där du bor. Kräver ingen borrning.

Läs mer

Sjövärmepumpar

Om du bor nära en sjö och det inte finns berg att borra i så kan sjövärme vara ett bra alternativ. Kräver ingen borrning.

Läs mer

"Från rådgivning och planering, till besiktning av huset inför installationen, själva monteringen och demonstration av värmepumpen, till service och jour"

ENWELL VÄRMLAND
RING OSS GÄRNA PÅ 010-122 12 00

Varför ska man vända sig till ett IVT Center?
Varför ska du vända dig just till ett IVT Center, kanske du undrar? IVT är en av marknadens ledande tillverkare av värmepumpar, kända för sina produkters höga kvalitet och effektiva prestanda. Att vi är ett IVT Center betyder att vi är utbildade och certifierade av IVT, som ställer höga krav på sina återförsäljare. Vi har all kunskap som krävs för att hjälpa till med allt inom värmepumpar, energi och miljö till hus och fastigheter.

Tryggt köp och installation av värmepump
Med en värmepump installerad av ENWELL Värmepumpcenter kan du känna dig trygg. Att investera i en värmepump är en stor investering, så självklart är det viktigt att kunna lita på leverantören. ENWELL Värmepumpcenter tar totalansvar för arbetet, för att din investering ska uppnå alla förväntningar och vara till nytta i många år framöver. Vi finns med från början till slutet i processen att skaffa värmepump i form av till exempel bergvärme, jordvärme eller luftvärme.

Värmepumpar till hus och fastigheter i Örebro, Karlstad och mer
ENWELL Värmepumpcenter erbjuder installation, utbyte och service av värmepumpar. I vårt utbud finns lösningar som passar både småhus och stora villor och fastigheter. Det finns mycket pengar och tid att spara med en effektiv, hållbar uppvärmning eller kylning till huset. Energikostnaden kan minska med upp till 85 procent efter att du installerat en bergvärmepump. Och med en luftvärmepump får du kyla i form av luftkonditionering på sommaren och värme på vintern. Med en värmepump som uppvärmningsmetod bidrar du till en hållbarare miljö och ökar värdet på huset! För mer information kontakta:

Erik Olsson | Säljare Värmepumpar | Karlstad
070-315 51 41 | erik.olsson@enwell.se

Alexander Sjöö | Säljare Värmepumpar | Örebro
076-769 11 30 | alexander.sjoo@enwell.se

 

KUNDCASE

Ta del av berättelser från några av våra kunder. Våra kunders upplevelse är vårt viktigaste uppdrag.


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

varmland värmland värmepumpar
Firstname
Phone
Namn *
E-post *
Telefonnummer *
Gatuadress inkl. gatunummer
Postnummer *
Postort
Typ av produkt
Vad behöver du hjälp med?
Meddelande

Samtycke *
Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.